About Above Your Mind

De naam Above Your Mind komt van het idee dat je altijd de baas kunt zijn over je eigen gedachten. Je bent niet je gedachten maar de persoon die ze observeert. Gedachten zijn maar gedachten. Leer te houden van dingen die je niet kunt veranderen en de dingen te veranderen waar je niet van houdt.

Er zijn veel dingen in het leven waar je invloed op hebt en ook veel dingen waar je geen invloed op hebt. Maar hoe je pad ook is uitgestippeld, onthoud dat jij de persoon bent die bepaalt hoe je er mee om gaat. Je mindset bepaalt alles in je leven. De belangrijkste relatie die je hebt in je leven, is de relatie met jezelf. Want zorgen voor jezelf is net zo belangrijk als alle andere zaken in het leven. Voel je krachtig en gelukkig! Ben je blij met jezelf, en groei je als mens, dan straal je dit ook direct uit naar je omgeving.

De missie van Above Your Mind is om anderen te inspireren om gezonder, gelukkiger en zelfverzekerder in het leven te staan. Met Above Your Mind leer je meer over spiritualiteit, persoonlijke groei, voeding en mindfulness.