About Marleen

Lieve jij, ik ben marleen, 29 jaar en het gezicht achter Above Your Mind.

Al vanaf jongs af aan klopte er voor mijn gevoel iets niet. Als kind was ik me al meer bewust van de wereld om me heen dan leeftijdsgenoten. Ik was een stille genieter en genoot van alle kleine dingen om me heen. Ook dacht ik vaak anders over dingen dan mijn leeftijdsgenoten. Ik had de mindset ik doe het allemaal zelf wel.

Voeding

Een paar jaar geleden ben ik me meer gaan verdiepen in gezonde voeding. Ik wilde weten wat gezonde voeding nou echt is en of de verhalen die mijn omgeving mij vertelden kloppen met de wetenschappelijke feiten. Ik kocht verschillende boeken en keek verschillende documentaires over voeding. Ook hoorde en las ik verhalen van anderen en uiteindelijk wist ik het zeker: ik ga het anders doen. Voeding heeft een grote impact op de gezondheid van je hersenen. De juiste voeding binnen krijgen is erg belangrijk om je fysiek en mentaal goed te voelen.

Levenslessen

Sinds mijn zestiende heb ik behoorlijk wat tegenslag op mijn pad gehad. Ik ben een aantal jaren verschrikkelijk ziek geweest. Jarenlang werd er al van alles gespeculeerd en heb ik diverse medicijnen geslikt en behandelaars bezocht. Maar nooit kwam het tot een duidelijk punt. Uiteindelijk was daar het punt van duidelijkheid maar ook de harde conclusie dat ik het zelf maar moest uitzoeken. Ik moest er maar mee leren leven. Maar hoe kun je met iets leren leven als je niet eens weet wie je echt bent en wat je wilt. De klachten stapelden zich over de jaren heen op.

De Dag Dat Alles Veranderde

Tot de dag kwam dat ik me verschrikkelijk beroerd voelde en het leek alsof ik het ging verliezen. Mijn hele lijf deed zeer, ik had veel pijn, was uitgeput en flink vermagerd. Ik voelde me beroerd door alle medicatie die ik in alle jaren heb geslikt en de ellende die zich had opgehoopt in mijn hoofd en lijf. Ik had niet meer de motivatie om op deze manier verder te leven. Want wat moest ik met zo’n lijf dat niet meewerkte aan wat ik wilde. En alle gedachten kronkels in mijn hoofd maakten het er ook niet beter op. Ik stelde mezelf ‘s avonds voor het slapen gaan de vraag: wat wil je echt?

Kracht Van Binnenuit

Diep vanbinnen voelde ik mijn eigen echte kracht komen. Er was nog ergens diep vanbinnen een lampje dat brandt. Het universum liet mij weten dat het mijn tijd nog niet was en de aarde nog niet zonder mij kon. Ik wist dat als ik het nu niet anders ging doen, er geen morgen meer zou komen. Ik vond mijn eerste 1% innerlijk geluk en kracht weer terug. Ik sprak met mezelf af, tot dit punt wil ik nooit meer komen!

Het Roer Om

In de maanden die volgden ben ik veel zelfhulp – spirituele boeken gaan lezen en documentaires gaan kijken. Ik ben me gaan verdiepen in de alternatieve geneeswijzen, heb veel de natuur opgezocht en me omringd met mensen die mij inspireerden, motiveerden en kracht gaven. 

Het Boek You Are a Badass

Mijn enthousiasme en interesse is nog meer geworden toen ik het boek You are a badass van Jen Sincero had gelezen. Het boek gaf mij een signaal dat er meer is en dat je als mens een enorme kracht in je kan hebben waar je zelf nog verbaasd over kunt zijn. De meesten kennen het vast wel, je bent blij met je leven, leeft je leven, overwint obstakels maar toch zijn er nog wel wat dingen die je anders of beter zou willen. Wat je levensdoelen ook zijn, je kunt jezelf heel veel meer zelfvertrouwen en zelfliefde geven zodat je je plannen, dromen, relaties of je carrière een boost kunt geven.

Mijn Spirituele Pad

Na dit boek volgden er nog een heleboel andere boeken. Ik maakte een acupunctuur afspraak, ging naar een rebalancing sessie en volgde korte cursussen. Ik ging elke dag mediteren en kocht mijn eerste echte edelsteen. Ook kwam ik er achter dat je grotendeels zelf verantwoordelijk bent voor hoe je je voelt en hoe je je leven leeft. Je kunt in de slachtofferrol blijven, je kunt er tegen vechten of anderen de schuld geven maar dat brengt je niet verder. Als je jezelf klein en ongelukkig houd, zul je nooit gelukkiger en gezonder worden. Je kunt jezelf helen.

Eigen Ervaring En Levenslessen

Ik weet uit mijn persoonlijke ervaring hoe belangrijk het is om eerst goed voor jezelf te zorgen voordat je iemand anders goed kan helpen. Omdat ik zoveel nieuwe inzichten kreeg en steeds beter begreep hoe ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen geluksgevoel, besefte ik dat ik graag de opleiding life coach wilde gaan volgen. Met succes heb ik deze opleiding inmiddels afgerond. Na deze opleiding volgden de cursussen reiki 1 en reiki 2 en de cursus HSP-coach. Never stop learning en doe vooral wat je echt leuk vind!

Tot op de dag van vandaag ben ik blij en dankbaar dat ik dit leven ‘’leven’’ mag. Ik haal energie uit de kleine dingen, ben dankbaar & geniet. Ik wil mensen graag inspireren en motiveren en bovenal aansporen om niet op te geven! Want hoe donker het soms ook echt kan zijn, er is altijd een positief lichtpuntje. En alle liefde begint met liefde voor jezelf.

Liefs Marleen