Aura energie – Alla Svirinskaya

Dit boek stond destijds al heel lang op mijn lijstje om te kopen en lezen. Toch koos ik er steeds voor om andere boeken te lezen. Tot ik op een dag in de boekenwinkel was, bij het rek esoterie stond te kijken, toen dit boek voor mijn voeten op de grond viel. Ik pakte het boek op, draaide het om en wist meteen, oke deze moet ik vandaag kopen.

Ik heb geen dag spijt gehad van de aankoop. Dit is wel 1 van mijn boeken die de meeste ezelsoren heeft. Ik vind dat de informatie makkelijk te lezen en te volgen is. Het boek heeft 16 hoofdstukken en is verdeeld in 7 delen. Het is een heel overzichtelijk boek.

‘Goed zorgen voor je aura-energie zou een van de pijlers van je dagelijkse self-care ritueel moeten zijn’.

– Alla Svirinskaya

Zoals op de achterkant van het boek staat omschreven gaat aura energie over dat je energie net zo uniek is als je vingerafdruk. En een belangrijk onderdeel is van je identiteit. Als je aura, jouw persoonlijke energieveld, niet in balans is, kun je negatieve energie aantrekken en kwetsbaar worden voor energiezuigers (of er zelf een worden).

In dit boek leert Alla Svirinskaya je alles over hoe onze digitale levensstijl invloed heeft op je energieveld en hoe je hier beter mee om kunt gaan. Ook leer je hoe je het immuunsysteem van je aura kunt stimuleren om zo negatieve energie te neutraliseren. Als laatste leer je meer over aura virussen, aura bacteriën en aura schimmels.

In dit boek staan ook tips en oefeningen. Er zijn wel interessante punten waar ik geen weet van had en die ik heb toegepast in mijn leefstijl. Alles bij elkaar vond ik dit oprecht een heel interessant en leerzaam boek. Het is zeker een boek dat ik in de toekomst er nog eens bij zou pakken.