Tekens van het universum – Denise Linn

Denise Linn is een spiritueel leraar en auteur van veel boeken zoals ook van het boek energiekoorden.

Dit boek tekens van het universum is volgens Denise Linn een boek om beter te begrijpen wat het universum je te vertellen heeft.

Het gaat over de rijke symboliek van tekens en is een eenvoudig en mooi boek om te lezen en gebruiken. Het boek heeft een uitgebreid woordenboek van tekens van het universum. Tekens van het universum heeft maar 4 hoofdstukken en een woordenboek.

Of je je er nu van bewust bent of niet, het universum communiceert met je door middel van tekens. In dit boek van Denise Linn kun je lezen dat toeval, voorgevoelens en synchroniciteit en voorgevoelens er nooit zomaar zijn. Maar dat dit een manier is waarop een ons goedgezinde wereld probeert ons in de juiste richting te sturen.

Toen ik het boek, vlak na de publicatiedatum heb gekocht ben ik enthousiast begonnen met lezen. Maar al snel kwam ik er achter dat ik het boek al bijna had uitgelezen. Niet omdat het boek maar zo weinig bladzijden heeft maar omdat 2/3 van het boek bestaat uit het woordenboek van tekens. Dit vond ik eerlijk gezegd wel een beetje tegenvallen. Ik mistte wat diepgang.

Toch is het boek wel een mooie aanvulling op de andere boeken die ik heb gelezen. Ook al bestaat het grootste gedeelte uit het woordenboek met tekens, af en toe pak ik het er toch even bij om een teken op te zoeken.