You are a badass – Jen Sincero

Ik was vroeger nooit zo’n boekenwurm. Ik vond de boeken te dik, te saai, te langdradig, ongeloofwaardig en iets wat daarop lijkt. Maar toen ik dit boek te leen kreeg van een vriendin om te lezen, had ik het boek in twee dagen uitgelezen. De tekst is makkelijk en fijn om te lezen en goed te volgen. Ook motiveert het je om even na te denken over jezelf en je doelen.

Het boek heeft als doel: wil je je dromen volgen en je lifegoals waarmaken? Dan moet je dit boek lezen. Je kent herkent het vast wel bij jezelf of iemand anders. Je bent blij met je leven, hebt leuke vrienden/vriendinnen, een fijn huis, maar toch zijn er nog wel wat dingen die je anders zou willen, of beter zelfs.

Misschien wil je wel een nieuwe baan, een leuke man/vrouw, geld sparen, een huisdier in huis nemen of je droom achterna? Jen Sincero neemt je mee en geeft je zoveel zelfvertrouwen dat je je dromen, plannen, relaties of je carrière een boost kunt geven. Ze verzekert je dat je alle geweldige dingen waar je naar verlangt, kunt krijgen.

Na het lezen van dit boek ken je jezelf net wat beter. Je snapt waarom je bepaalde dingen doet, leert om te houden van de dingen die je niet kunt veranderen en de dingen te veranderen waar je niet van houdt. Ik zou zeggen lees dit boek en sta versteld wat het je kan brengen.