Boekentips

Sorry dat ik dit boek zo laat terugbreng maar het wilde me maar niet loslaten.

Loesje

Lezen kan echt heel mindful zijn. Het is leerzaam, ontspannend en je vergeet de tijd. Lezen kan echt zo heerlijk en verslavend zijn. Toch geven maar weinig mensen zich er de tijd voor om eens een inspirerend boek te lezen. Eigenlijk heel jammer want lezen is echt pure ontspanning.

Wil je weer of meer gaan lezen? Lees dan alleen boeken die je écht spannend/mooi/leuk/bijzonder vindt. Heb je eenmaal HET boek gevonden, dan wil je maar al te graag doorlezen tot aan de laatste bladzijde. Er zijn tegenwoordig zoveel boeken te koop. Je kunt ze in de boekwinkel kopen, lenen in de bibliotheek, online bestellen of lezen als e-book op je tablet, mobiel of e-reader. Ieder mens heeft zijn eigen voorkeur. 

Omdat er zoveel boekenkeuze is heb ik alle boekentips gerangschikt op onderwerp. De boeken die je hier in de lijst boeken tips kunt vinden heb ik zelf allemaal gelezen en ben er enthousiast over.

Elk boek heeft weer zijn eigen charme, lessen, inzicht en ervaring. Kijk gerust rond. Heb je nog een tip voor een nieuw boek die ik echt gelezen moet hebben? Stuur me dan gerust een e-mail en wie weet komt het boek ook in de boekentips lijst terecht 😉