Drops of Heaven Auraspray
Spiritualiteit

Drops of Heaven Aurasprays

Een jaar geleden kreeg ik de tip om eens een kijkje te nemen op de website van drops of heaven. Dezelfde dag nog heb ik een bestelling geplaatst. Als je eenmaal de werking van de sprays hebt ervaren en weet hoe lekker ze ruiken dan wil je geen andere sprays meer.

In deze blogpost kun je meer lezen over drops of heaven. Ik leg ik je uit welke sprays er allemaal zijn en wat mijn ervaring is met de drops of heaven aurasprays. Drops of heaven heeft niet alleen sprays maar op de website vind je ook prachtige producten zoals edelstenen, oliën, card decks en sieraden. Ook kun je een cursus master your mind volgen.

Update

Inmiddels is de website en de collectie van Drops of Heaven veranderd. Hierdoor zijn onderstaande producten helaas niet meer te koop zijn. Dat neemt niet weg, dat de nieuwe sprays die er nu zijn, niet even of misschien zelfs nog wel leuker en fijner zijn. Je kunt nu bij Drops of Heaven ook terecht voor persoonlijke begeleiding.

Drops of Heaven Aurasprays Collectie

De drops of heaven auraspray collectie 10 ml flesjes, bestaat uit 12 verschillende sprays. Alle aurasprays hebben een speciale en bijzonder blend van etherische olie en in elk flesje zit een edelsteentje. Etherische olie is vooral bekend om de geneeskrachtige en heilzame werking.

De etherische olie kan bijvoorbeeld helpen bij het zuiveren van je lichaam, het bevorderen van je spijsvertering of bij het herstellen van je hormoonhuishouding. Op een holistische manier ondersteunt het je zelfgenezend vermogen. Ook heeft het een positieve invloed op je immuunsysteem en je stemming.

Waarom zit er een edelsteentje in een flesje? Edelstenen geven energie af, maar kunnen ook goed energie op nemen. Dit is voor elke edelsteen anders. Edelstenen kunnen je onder andere helpen om je te openen voor je eigen wijsheid.

Wil je optimaal genieten van de geur en werking van de auraspray? Schud het flesje, lees de affirmatie op het flesje, spray de auraspray dan rond je hoofd en/of in een ruimte waar je op dat moment bent of wil zijn, adem rustig in en uit en herhaal de affirmatie in je gedachten. Je kunt dit meerdere keren per dag herhalen.

De Collectie

Je kunt je auraspray kopen in een flesje van 10 ml of in een flesje van 50 ml. Bij de drops of heaven auraspray collectie (10 ml) heb je keuze uit 12 verschillende sprays. Heb je liever een flesje van 50 ml, dan heb je keuze uit 8 verschillende sprays. Hieronder vind je een overzicht met alle auraspray soorten die er zijn.

 • Drops of love: zelfliefde (hartchakra)
 • Drops of light: emotioneel helen (hartchakra)
 • Drops of serenity: ontspanning ( wortel en derde oog chakra)
 • Drops of stars: slapen ( voor boven je bed)
 • Drops of infinity: HSP (wortelchakra)
 • Drops of energy: energie ( sacraal en zonnevlecht chakra)
 • Drops of healing: immuunsysteem (keel chakra)
 • Drops of creation: balans ( sacraal en zonnevlecht chakra)
 • Drops of waning moon: opladen
 • Drops of full moon: loslaten en oogsten
 • Drops of waxing moon: daadkracht
 • Drops of new moon: doelen stellen

Kun je geen keuze maken en wil je je meer richten op de maan? Op de website kun je ook een Moon ritual box kopen. Deze box bestaat uit de New Moon auraspray 10ml, Waxing Moon auraspray 10ml, Full Moon auraspray 10ml en Waning Moon auraspray 10ml. Ook krijg je een Satya Mani Azuztuliet, Citrien, Maansteen en een Amethist Kathedraal. En om het pakket helemaal compleet te maken krijg je er ook een maandkalender bij.

Liever alle aurasprays eerst proberen in een kleine verpakking? Dan is de drops of heaven ritual box een goede keuze. Je kunt dan dagelijks bewust kiezen waar je je aandacht op richt. Zoals bijvoorbeeld positieve energie, innerlijke rust of gezondheid. Als je de Drops of Heaven spray box besteld krijg je: 8 aurasprays (10 ml), 1 home clearing spray (10ml) en een intentie carddeck. Met deze carddeck kun je de intentie voor je dag bepalen.

Oprichtster Van Drops of Heaven

Drops of Heaven is opgericht door Yvonne Timmermans. Yvonne is holistisch therapeut. Haar missie is zo veel mogelijk mensen thuis te laten komen in zichzelf. De energie die Drops of Heaven uitstraalt is liefde, licht, zachtheid en vrouwelijkheid. In mijn eigen leven en in mijn werk als holistisch therapeut heb ik gemerkt dat het vaak niet de woorden zijn die verandering teweeg brengen. 

Yvonne zegt op haar website: het zijn juist de kleine momenten van aandacht voor jezelf en nieuwe rituelen die helpen. Als je jezelf meer veiligheid geeft creëer je steeds meer rust en vertrouwen. De liefde voor jezelf groeit. Drops of heaven is ooit begonnen door het dragen van een simpel rozenkwarts kettinkje.

Door trauma’s uit de kindertijd te helen en een eigen ritueel te maken om het innerlijk kind liefde en veiligheid te geven, is Yvonne los gekomen van haar kind-trauma. Toen de blokkade weg was is er een grote creatieve energiestroom gaan stromen. De Drops tools en producten helpen je om je energie vrij te laten stromen en vanuit je Zijn te gaan leven. De Drops producten hebben allemaal een unieke werking en bijdrage.

Drops of Heaven Home Clearing Spray

Behalve de aurasprays kun je bij drops of heaven ook een home clearing spray kopen. Deze spray zuivert de energie in je huis. Dus wil je je huis energetisch reinigen? Dan kun je de Home in Heaven home clearing spray gebruiken. In dit flesje zitten arveden, citroen, den, lavendel, marjolein, rozemarijn en salie reinigen. Deze geuren geven je huis een harmonische, ontspannen sfeer.

Niet alleen de geur is een cadeautje voor jezelf in het flesje zitten ook de gouden driehoek (rozenkwarts, amethist en bergkristal) Deze home clearing spray kun je kopen in 10 ml en 50 ml. Maar ben je een beetje fan dan zou ik de 50 ml aanraden. Zelf gebruik ik deze spray ook en het is een echte aanvulling op de andere aurasprays.

Mijn Drops of Heaven Aurasprays

Ik heb al behoorlijk wat sprays gebruikt en ben tot nu toe nog steeds enthousiast en eigenlijk ook gewoon verslaafd. Als je eenmaal de sprays in je routine hebt zitten, gewend bent aan de geur en werking dan wil je eigenlijk niet anders meer. Zodra ik zie dat 1 of meerdere flesjes leeg is bestel ik meteen weer nieuwe bij drops of heaven.

De Drops of healing gebruik ik onder andere tijdens het mediteren. Ik spray een paar keer om mijn hoofd en adem de geur diep in. De frisse geur zorgt er bij mij voor dat mijn luchtwegen zich openen en ik alert blijf tijdens het mediteren. Als ik verkouden ben, me niet zo fit voel of behoefte heb aan ”healing” dan spray ik tijdens mijn dagtaken door of voor het slapen gaan.

De Drops of infinity gebruik ik in de woonkamer en tijdens het mediteren op mijn yoga kamer. In de woonkamer spray regelmatig in de ruimte. Deze spray reinigt je aura, versterkt je energie. Als ik de spray gebruik heb ik het gevoel dat de negatieve energie die blijft hangen wordt opgeruimd. De combinatie van onder andere bergkristal, citroen, den, lavendel en salie brengen laten een heerlijke geur achter waarin je je prettig voelt.

Drops of stars gebruik ik in de slaapkamer. Ik spray dan in de kamer boven het bed en op mijn kussen. De geur en spray zorgen ervoor dat mijn gedachtes tot rust komen. Ook zorgt de spray ervoor dat ik heerlijk in slaap val zonder al te lang wakker te liggen.

Drops of energy kreeg ik gratis bij mijn bestelling. Deze spray ik op de werkkamer en in de muziekstudio. Het zorgt ervoor dat ik me beter kan concentreren, mijn gedachten niet afdwalen en ik geconcentreerd kan werken. De geur is heel opwekkend onder andere door de grapefruitolie en het geeft de ruimte een fijne sfeer. De geur blijft ook echt lang hangen.

Drops of serenity is voor mij de spray die ik gebruik als ik ga mediteren of een yoga sessie doe. De spray zorgt ervoor dat ik me geaard voel, ontspan en kan concentreren op de oefeningen.

Drops of light gebruik ik op dagen wanneer ik niet zo lekker in mijn vel zit, mijn gedachten de baas zijn en mijn emoties te veel worden. Drops of light helpt mij dan echt om emotioneel te helen. De geur van onder andere citroen en lavendel geven een rustgevend gevoel en troost.

Reacties uitgeschakeld voor Drops of Heaven Aurasprays