Energiekoorden – Denise Linn

Denise Linn is een spiritueel lerares en auteur van veel boeken. Denise Linn is onder andere de schrijfster van het boek energiekoorden

Dit is een boek voor jou als je meer wilt weten over energetische verbindingen. Denise beschrijft in dit boek hoe wij met onzichtbare energiekoorden met alles en iedereen om ons heen verbonden zijn. Dus dieren, mensen, plaatsen en gebeurtenissen. Sommige verbintenissen geven ons energie en maken dat we ons heel en krachtig voelen. Energiekoorden die ons alleen maar energie kosten willen we liever verbreken. Ze verzwakken en putten ons uit.

In dit boek lees je alles over deze energetische verbindingen. Dus hoe je jezelf energetisch beschermt, hoe je je kunt bevrijden van energieslurpende koorden en de ‘goede’ koorden kunt versterken. Als je dit doet leer je ruimte creëren voor het goede in je leven. Doorbreek negatieve patronen en versterk je verbinding met waar je energie van krijgt. Denise Linn helpt je te werken aan je energetische bescherming.

Dit boek vond ik echt een eye-opener. De kracht van het boek is dat zowel licht als donker aan bod komen. Denise Linn beschrijft dat een open hart verbinding, openheid en empathie het hoogste goed zijn. In veel gevallen hoeven je koorden helemaal niet doorgesneden te worden. Maar er zijn grenzen! Het is een boek dat bij mij de deur heeft geopend naar energetische zelfkennis en -reflectie.