Geluk zonder voorwaarden – Michael A. Singer

Geluk zonder voorwaarden is verschenen in 2019 en is geen dik boek om te lezen, het heeft 240 pagina’s. Dit boek is een echte eye opener.  Door dit boek te lezen leer je je jezelf te bevrijden van negatieve gedachten en om echt vrij te zijn. Dit boek zorgt ervoor dat je anders naar jezelf gaat kijken en de wereld om je heen.

Als mens zit je vaak gevangen in je eigen gedachten, herinneringen en ervaringen. Vooral de negatieve gedachten zetten zich vast in ons geheugen. Door de negatieve gedachten voelen we ons vaak chagrijnig, minderwaardig en boos. Maar hoe kun je jezelf bevrijden van deze negatieve gedachten?

Negatieve gedachten, herinneringen en ervaringen staan vaak ons geluk in de weg. De schrijver Michael Singer legt in dit boek uit wat de vrije ruimte in onszelf is. In de vrije ruimte in onszelf bevindt zich een objectieve waarnemer. Door de diepste kern te betreden en erkennen ervaar je vreugde en lichtheid. De schrijver gebruikt veel voorbeelden waardoor het makkelijker is om te begrijpen en de informatie te onthouden.

Geluk zonder voorwaarden is een boek dat je leidt naar het pad van verlichting, innerlijke vrede en gelukkig zijn in welke omstandigheden dan ook. Dit boek heeft 19 hoofdstukken en die hoofdstukken zijn onderveeld in vijf delen.

Persoonlijk is dit boek wel één van mijn favorieten. Ik vond het echt heel mooi en fijn om te lezen. De schrijfstijl is toegankelijk en makkelijk te volgen. Toen ik het eerste hoofdstuk had gelezen was ik meteen verkocht. Hoofdstuk na hoofdstuk las ik verder. Volgens mij heb ik dit boek in één week uitgelezen.

Mocht je op zoek zijn naar een mindfulness en persoonlijk groei boek, dan raad ik je deze zeker aan.