Het Universum staat achter je – Gabrielle Bernstein

Gabrielle Bernstein is een internationaal spreekster, levenscoach en auteur. Ze heeft haar angst getransformeerd tot geloof. Gabrielle Bernstein onthult in dit boek geheimen en is vastbesloten om de aanwezigheid van jouw kracht vrij te laten stromen met de geruststellende wetenschap dat het Universum achter je staat.

De verhalen en universele lessen in dit boek bieden een houvast voor het loslaten van de dingen die je geluk, veiligheid en een duidelijke richting in het leven blokkeren. Het zijn lessen die je kunnen helpen bij het loslaten van de behoefte aan controle. Zodat je kunt ontspannen in een gevoel van zekerheid en vrijheid, en kunt stoppen met het najagen van levensdoelen en gewoon echt kunnen gaan leven.

Ik heb dit boek zonder oordeel en open minded gelezen. Dit boek helpt je bewust te kiezen voor liefde in plaats van angst. Dit boek geeft je diepere inzichten en stelt je de juiste vragen om verder te komen in je persoonlijke ontwikkeling. In dit boek kun je heldere praktijkvoorbeelden lezen, er staan veel praktische oefeningen met allerlei meditaties en affirmaties.

Het is een dun en vrij klein boek waardoor je het makkelijker overal mee naartoe kunt nemen. Toch is het geen boek dat ik nog een keer zou lezen over een langere periode.

Gabrielle heeft ook het universum staat achter je orakelkaarten ontworpen. Het pakket bestaat uit 52 kaarten. Deze prachtige kaarten kunnen je inspiratie begeleiding en ondersteuning bieden wanneer je het nodig hebt.