Holistisch Helen, het pad van genezing – Dennis Miltenburg

Holistisch helen, het pad van genezing is een super fijn boek. Het helpt je te begrijpen hoe emotionele, fysieke of mentale problemen ontstaan maar ook hoe je ze kunt oplossen. Dit boek geeft je de kracht en kennis om je ontwikkeling in je eigen handen te nemen. Met dit boek leer je hoe alles in holistisch helen met elkaar verbonden is. Ben je een beetje geïnteresseerd in het holistische leven, dan raad ik je zeker aan om dit boek te gaan lezen. 

Als je een wond hebt die moet genezen moet je niet wegrennen van de pijn. Om een probleem op te lossen, moet je je angsten niet onderdrukken. Je eigen lichaam is intelligent en geeft je de mogelijkheid om jezelf te genezen. Maar als je wilt genezen dan moet je wel verantwoordelijkheid nemen voor je eigen lichaam en je eigen leven. Durf angst en pijn te voelen.

Holistisch helen betekent dat je naar alle aspecten kijkt die jou maken tot wie jij bent. Je geest, lichaam en ziel zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. In dit boek kun je lezen hoe je jezelf kunt ontwikkelen. Je geblokkeerde emoties en geloofsovertuigingen hebben invloed op de vitaliteit van je lichaam en geest. Je verdrongen trauma’s en angsten hebben effect op je huidige gemoedstoestand.

In dit boek kun je ook lezen hoe je jezelf kunt helen door je angsten aan te gaan, je gedachtegang in harmonie te brengen en je geblokkeerde emoties te uiten.

Alles bij elkaar is dit boek van Dennis Miltenburg een boek dat je de kennis en de kracht geeft om je ontwikkeling in je eigen handen te nemen.

Het eerste boek van Dennis van Miltenburg is de holistische reis. In dit boek maak je een reis door lichaam, geest en ziel. Dit boek heb ik niet gelezen.