Inspirerende podcasts gezondheid
Self-care

Inspirerende Podcasts Gezondheid

Je hebt tegenwoordig inspirerende podcasts die gaan over gezondheid of andere interessante onderwerpen. Je gezondheid is belangrijk en er valt altijd wel iets te leren. Met het luisteren naar een podcast is de informatie die verteld wordt vaak makkelijker om te volgen.

Luisteren naar podcast verhalen kan terwijl je auto rijdt, sport, of bijvoorbeeld thuis aan het werk bent. Het kan allemaal, wanneer je luistert naar een podcast. Een podcast luisteren over gezondheid is de manier om te leren van interessante feiten en verhalen. Daarom vind je hieronder inspirerende podcasts die gaan over gezondheid. Je kunt deze podcasts vinden op Spotify.

Inspirerende Podcasts Over Gezondheid

 • Brain Balance
  De podcast Brain Balance van Charlotte Labee is echt een leerzame podcast. Deze podcast gaat vooral over de gezondheid van je hersenen. Op school leer je niet alles over je brein, waardoor we doen wat we doen en ons voelen zoals we ons voelen. Het geheim van veranderen begint in je brein. In de podcast afleveringen van Charlotte Labee neemt ze je mee vanuit neurowetenschappelijk oogpunt. Ze geeft allerlei informatie over je brein. Je leert hoe je je brein anders kunt inrichten, aansturen en daardoor anders kunt gaan leven. In deze inspirerende gezondheid podcasts gaat het over onderwerpen zoals slaap je hersenen gezond, hoe gedachten ons beïnvloeden en eet jezelf gezond en slim.
 • Het voedselkabinet
  Het voedselkabinet is een podcast van Helen Kranstauber en Samuel Levie. In de podcast afleveringen laten ze horen hoe je gezonder, eerlijker en duurzamer kan eten. Helen en Samuel ontrafelen samen met hun gasten de verhalen achter ons dagelijks eten. Er worden onderwerpen besproken zoals hoe word je vegan, support je locals en wie heeft de macht over ons voedselsysteem.
 • Master your life
  Master your life is een podcast van Vilna met onderwerpen die gaan over je body, mind en food. Vilna geeft tips over hoe je gezond en gelukkig door het leven kunt gaan. In deze podcast vind je onderwerpen die gaan over bijvoorbeeld zelfvertrouwen,  mindfulness, omgaan met stress en gezonde voeding. Luister naar praktische tips en de laatste inzichten.
 • Connect & grow
  Yvonne van Haastregt is orthomoleculair therapeut, coach, diëtist en online influencer. In de podcast bespreekt ze haar passie voor gezondheid,  ‘fit’ zijn, mindset en persoonlijke groei. Ze bespreekt deze onderwerpen door middel van eigen ervaringen en informatie. Het zijn praktische tools waar je daadwerkelijk iets mee kan. Deze connect & grow podcast is speciaal voor gedreven en open minded vrouwen die alleen op hun eigen manier willen groeien.

Zorg goed voor je lichaam. Het is de enige plek waarin je altijd moet leven.

 • Oersterk
  Drs. Richard de Leth interviewt in deze gezondheid podcasts verschillende gasten om het gezondheids virus te verspreiden. Het is het doel om in 2022  1 miljoen mensen in nederland door middel van de juiste zelfzorg een beter leven te geven. In deze podcast komen verschillende onderwerpen aan bod zoals fysieke en spirituele gezondheid, heilzame kracht van voeding en positieve gezondheid.
 • Etenslessen
  Deze etenslessen podcast van Marjena Moll zijn leerzaam en interessant. In de podcast kun je luisteren naar waardevolle informatie, peptalks en inspiratie. Het helpt je bij het creëren van een geweldige relatie met eten en afvallen zonder dieet. Marjena helpt je met haar inzichten en technieken creëren waar je naar verlangt. Kortom de moeite waard om een podcast aflevering te luisteren
 • De koelkast coach
  In deze podcast kun je van alles horen over gezond en lekker eten. Hoor je meer over sporten, afvallen en hoe je op je ideale gewicht blijft. Sabine Leijten is online voedingsdeskundige. In deze podcast kun je luisteren naar onderwerpen zoals hoe eet je jezelf slank, Intermittent fasting, opgebrand en oververmoeid en gezonde vleesvervangers.
 • Over Routines
  Deze podcast is van Arie Boomsma. Hij stapt in levens van veel verschillende bijzondere mensen. In deze serie reist Arie Boomsma door heel nederland om op bezoek te gaan bij gasten. De gasten in de podcast vertellen over de routines die zij hebben waardoor ze het beste uit hun levens kunnen halen.

Tot slot

Ik hoop dat je iets hebt aan mijn tips over inspirerende podcasts. Als je geïnteresseerd bent in Inspirerende podcasts over zelfliefde, geluk en mindset dan kun je deze post eens bekijken.

Reacties uitgeschakeld voor Inspirerende Podcasts Gezondheid