inspirerende podcasts zelfliefde
Persoonlijke groei

Inspirerende Podcasts Over Zelfliefde, Geluk En Mindset

Je hebt inspirerende podcasts die gaan over zelfliefde, geluk, mindset of andere interessante onderwerpen. Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende podcasts. Een podcast kun je bijvoorbeeld luisteren in de auto, trein, vliegtuig, op weg naar een afspraak, of gewoon thuis. Een podcast luisteren kan echt ontspannend zijn maar tegelijkertijd ook leerzaam.

In een drukke wereld waarin we leven kan het heerlijk zijn om even offline te gaan en simpelweg te luisteren. Podcasts zijn daar echt een uitvinding voor. Afgelopen jaren zijn er veel leerzame, interessante en leuke podcasts bijgekomen. Vooral op het gebied van zelfliefde en spiritualiteit komen er steeds meer interessante en inspirerende podcasts bij.

Van podcasts kan ik geen genoeg krijgen. Vooral als het onderwerpen zijn die mij inspireren. In deze blogpost vind je mijn favoriete nederlandse podcasts op Spotify die gaan over zelfliefde, geluk en mindset. Als je het mij vraagt zijn ze zeker de moeite waard om te luisteren.

Inspirerende Podcasts Over Zelfliefde, Geluk En Mindset

 • Bedrock magazine
  In deze podcast gaan Rosa en Lisanne in gesprek met experts op het gebied van duurzaam, gelukkig en bewust leven. Met de Bedrock podcast helpen ze je niet alleen bewust te worden over onderwerpen zoals (mentale) gezondheid, welzijn, meditatie maar ook om in actie te komen. De podcast is onderdeel van het platform bedrock.nl. Bedrock is een online magazine voor een gezonde en bewuste levensstijl.
 • Lief leven
  Lief leven is een podcast van de oprichters van Lief Leven, Julie en Nanne. Met de podcast willen ze samen met jou groeien. Ontdek wie je echt kunt zijn. Er worden verschillende onderwerpen besproken zoals coaching, meditatie en zijn er openhartige gesprekken met gasten in de podcast.
 • Leef je mooiste leven
  De leef je mooiste leven podcast is een podcast van Michael Pilarczyk en Cindy Koeman. In deze inspirerende podcast komen verschillende onderwerpen aan bod zoals bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, geld, geluk, innerlijke rust, meditatie, mindfulness en levenskunst. Met deze podcast willen ze jou met praktische informatie inspireren hoe je je mooiste leven kunt leven.
 • Kukuru
  Deze podcast is van Giel Beelen. Giel Beelen gaat elke week in gesprek met zijn gasten over spiritualiteit en en zelfontwikkeling. De thema’s van de gesprekken hebben verschillende onderwerpen zoals: voeding, beweging, ademhaling, muziek enzovoort. Met deze podcast wil Giel Beelen niet vertellen wat je moet doen maar wat je kan doen.
 • 21days
  Lieke en Damla zijn meer dan 10 jaar vriendinnen.  Ze zijn verschillend maar beide op zoek naar de juiste ingrediënten om het beste uit je leven te halen. Ze hebben beide dezelfde vraag: hoe kun je meer uit je leven halen? In de podcast passen ze hun regels van hun zelfhulpboek 21 dagen lang toe en bespreken daarna of het hun leven heeft veranderd of niet.
 • Omdenken
  In deze podcast heeft Berthold Gunster openhartige gesprekken met mensen over hun problemen. Berthold bekijkt samen met de mensen hoe ze hun probleem kunnen omdenken of laten verdwijnen.  Berthold Gunster is de oprichter van omdenken. Samen met zijn team zijn er onder andere twaalf boeken geschreven, elk jaar een nieuwe scheurkalender uitgebracht en 750.000 mensen getraind.
 • Wat ik wou dat ik wist
  Kelly gaat in deze podcast op zoek naar antwoorden en deelt haar ervaringen. De podcasts hebben onderwerpen zoals : hoe ik in een maand een boek schreef, zo word je weer vrolijk van je saldo en onzekerheid over je eigen kunnen. Ze noemen de podcast ook wel een luchtig luistermoment voor de twijfelende twintiger.
 • Your inner glow
  In de podcast your inner glow van romane neemt ze je mee in een reis van self-love, geluk en persoonlijke groei. Alles voor een gelukkig leven zit in jezelf maar hoe vind je je inner glow. Er komen onderwerpen in voor zoals acceptatie van je lichaam, dankbaarheid, intuïtie en eenzaamheid.
 • Leven zonder stress
  Leven zonder stress is een podcast van Patrick Kicken. In de podcast kun je luisteren naar openhartige gesprekken. De gesprekken zijn met andere podcasters, coaches, auteurs, sprekers en coaches. De onderwerpen gaan over bijvoorbeeld meditatie, burn-out, depressie, ontspanning, therapie en bewustzijn.
 • Self love talk
  Deze podcast is van Merel Teunis. Merel heeft ook een boek geschreven dat ook Self love talk heet. In deze podcast word je meegenomen in de wereld van zelfliefde. Merel inspireert je om te investeren in jezelf. Investeer in je eigen welzijn: gezondheid, geluk en persoonlijke groei. Merel deelt persoonlijke inzichten, kennis en tips. Ze gaat in gesprek met andere inspirerende mannen en vrouwen en heeft het over hun liefdevolle levensstijl.
 • De wonderen van manifesteren
  In deze podcast, de wonderen van manifesteren bespreken Rochelle en Willemijn over de ervaringen met intuitie, gidsen, engelen en manifesteren. Ook hebben ze het over gebeurtenissen of bijzondere ontmoetingen die samenvallen. 

Tot slot

Ik hoop dat je iets hebt aan mijn tips over inspirerende podcasts over zelfliefde, geluk en mindset. Als je geïnteresseerd bent in Inspirerende Podcasts Gezondheid dan kun je deze post eens bekijken.

Reacties uitgeschakeld voor Inspirerende Podcasts Over Zelfliefde, Geluk En Mindset