De kracht van NLP – Robin Stevens

Robin Stevens is de auteur van dit boek en gespecialiseerd in Neuro Linguistisch Programmeren. De kracht van NLP in je persoonlijke ontwikkeling. Neuro Linguïstisch Programmeren bekend als NLP, staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop dan reageren.

Leer door dit boek slimme technieken en inzichten voor een opvallend en gelukkig leven. Ik ben heel blij dat ik dit boek heb gelezen. Je reflecteert op je eigen manier van denken, leert positiever naar het leven te kijken en vrolijk te zijn al heb je geen aanwijsbare reden. Dit boek hoort wel echt in het rijtje thuis van persoonlijke groei.

In De kracht van NLP beschrijft Robin Stevens hoe je NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), bewustwording en meditatie kunt gebruiken om dit proces om te draaien. Je leert zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hoe je je voelt en hoe gelukkig je in een bepaalde situatie bent.

In dit boek staan herkenbare, luchtige anekdotes en makkelijk toepasbare technieken. Je leert stap voor stap hoe je verandering kunt brengen in de manier waarop je omgaat met specifieke situaties. Als je met behulp van dit boek hebt geleerd om je gelukkig te voelen zonder reden, pakt niemand je dit geluk nog af.

Robin Stevens organiseert workshops, NLP opleidingen en korte retraites voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling. Robin is ook spreker in het bedrijfsleven en geeft lezingen over persoonlijke ontwikkeling, communicatie en spreken in het openbaar.

Robin heeft ook nog een ander boek geschreven dat heet verbinding zonder wifi. Dit boek gaat over hoe je diepe relaties opbouwt, mensen positief beïnvloedt en opvallend goede gesprekken voert. Ik heb dit boek nog niet gelezen maar het staat wel op mijn lijstje om in de toekomst te gaan lezen.