the watch now horloge
Self-care

The Watch Now Horloge

Leef in het hier en nu. The Watch Now horloge is het perfecte accessoire om te dragen om je bewust te zijn van de plaats, tijd en het moment. De tijd is nu en dit horloge van The Watch Now zorgt ervoor dat je er bewuster mee bezig bent. The Watch Now is een horloge maar geeft de tijd op een inspirerende en originele manier weer. Op dit horloge vind je geen wijzerplaat en dus ook geen uren of minuten. De enige tijd die echt belangrijk is, is NU!

Je kent het vast wel. Je hebt je sociale leven, je baan, verjaardagen, familie, je huishouden en nog heel veel meer. Soms heb je het zo druk dat je misschien zelfs vergeet gezond te eten en te drinken. Voor je het weet lig je ’s avonds alweer in bed om de drukke dag af te sluiten. En dan vraag je jezelf vast wel eens af, hoe bewust heb ik die dag beleefd? Heb ik genoten van de zonnestralen, ben ik dankbaar geweest voor wat ik heb en heb ik genoten van de kleine dingen?

Eerlijk is eerlijk, de meeste mensen doen dit te weinig. Ik herken mezelf hier in en dacht wel eens, zal ik een reminder in mijn agenda zetten om een NOW moment te creëren? The Watch Now horloge is een kleine herinnering aan wat echt belangrijk is, namelijk NOW.

Het Merk the Watch Now

Thijs Verhoeven en Bieke van Orten werken al een paar jaar samen als zakenpartners. Ze zijn ambitieus, jong en ook altijd aan het werk en vooral veel aan het haasten. Op hun website zeggen ze dat ze voorheen met volgeboekte kalenders geprobeerd hebben het verstand te redden door veel boeken te lezen en activiteiten zoals evenementen te bezoeken. Door al het zoeken naar rust zijn ze vergeten om zich heen te kijken en in het nu te leven. Ze zeggen ‘’we vergaten te genieten van de mooie momenten omdat we het te druk hadden met het plannen van ons leven’’.

In de zoektocht naar momenten van rust, probeerden Thijs en Bieke de reis van het leven wat meer te gaan waarderen. Hiervoor hadden ze alleen wel een kleine dagelijkse reminder nodig. Ze bedachten en ontwierpen The Watch NOW. Het doel van The Watch Now is mensen dagelijks te inspireren om meer bewust te worden en waardering te krijgen voor de dingen die om mensen heen gebeuren. Klein of groot. Wordt bewust van wat echt belangrijk is, vertraag af en toe en kom terug in het NOW moment.”, aldus Thijs en Bieke.

The Watch Now is een sieraad dat is geïnspireerd door een horloge, maar dan zonder de wijzers en cijfers. Een horloge zonder uurwerk. Dit horloge is een mooie herinnering dat je het leven moet waarderen. Je hoeft niet altijd op de klok te kijken en je moet bewuster omgaan met de rustmomenten die je hebt. Wil je balans in je leven dan moet je ook zorgen voor rust. Het horloge is ervoor gemaakt om jou te inspireren en te realiseren dat er zoveel dingen om je heen zijn. Draag dit horloge en ik weet zeker dat je je in ieder geval wat meer gaat focussen op de dingen die echt belangrijk voor je zijn. 

Now

Leef in het nu. Het leven is te kort om je druk te maken om straks. Het NU is het enige moment dat er echt is. Vaak maken mensen zich zorgen over de toekomst. Of mensen zijn juist boos, verdrietig of teleurgesteld over dingen die in het verleden zijn gebeurt. Het draait allemaal om bewustzijn.

Het leven in het nu heeft een positief effect op je emotionele welzijn. Denk aan je zelfvertrouwen maar ook aan je lichamelijke gezondheid. Leef je in het nu, dan accepteer je het huidige moment. Het is belangrijk om stil te staan bij je gedrag en de keuzes die je maakt. Doe je dit dan is het mogelijk om te veranderen en aanwezig te zijn in het nu. Het maakt dan niet uit waar je bent. 

Enjoy Life Now

Tijd is een relatief begrip maar dit staat vaak wel in groot contrast met ons dagelijks leven. We laten onszelf graag opjagen door dit relatieve begrip. Als mens zijn we constant bezig met dat wat er nog komen gaat. De klok bepaalt heel vaak hoe ons ritme gedurende de dag verloopt. Omdat we continu bezig zijn met de tijd leven we niet meer van moment tot moment. We zijn de verbinding met onze intuïtie en de natuur grotendeels kwijt geraakt.

Je hebt een afspraak met het leven, een afspraak in het Hier en Nu

Thich Nhat Hanh

Omdat we continu druk bezig zijn met de tijd, van alles moeten, opgejaagd en gestresst zijn krijgen sommige mensen een burn-out. Om je ritme te kunnen volgen, je kwaliteit van leven te verbeteren en om je natuurlijke ritme te volgen is leven in het moment enorm belangrijk. Toch is het makkelijker gezegd dan gedaan.

Het hier en nu is eigenlijk het enige wat echt belangrijk is en wat we hebben. Het verleden is al geweest en de toekomst moet nog komen. Als je jezelf druk gaat maken over iets waar je geen controle over hebt verlies je jezelf en de waardevolle tijd. Als je probeert alles minder meetbaar te maken, ga je jezelf vrijer voelen en de balans tussen lichaam en geest terug vinden.

Genieten van het hier en nu vinden wij mensen vaak makkelijker als we in de natuur zijn zoals bijvoorbeeld aan zee of in het bos. Maar wil je het echt goed doen dan is het natuurlijk de opdracht om het ‘nu’ als belangrijkste leidraad in je dagelijks leven te kunnen toepassen.

Voor Wie Is Het Horloge Geschikt?

The Watch Now hebben verschillende horloges in hun assortiment. Het horloge is voor iedereen die bewuster om wil gaan met de tijd. Het is een horloge die eigenlijk iedereen kan dragen en dus ook voor iedereen geschikt. Van jong tot oud. Van levensgenieter tot ondernemer tot piekeraar.

The Watch Now is ook het perfecte cadeau om aan iemand te geven. Bijvoorbeeld aan een vriend/vriendin, collega, familielid of iemand anders die je een bijzonder en origineel cadeau wilt geven.

The Watch Now Horloge Collectie

The Watch Now heeft 3 verschillende collecties. De fine collectie, de bold collectie en de exclusive collectie. De fine collectie heeft een roestvrij stalen horlogekast van 33 mm met gouden randje. Je hebt keuze uit vier verschillende soorten horlogebanden (zwart, bruin, groen en leopard print). De bold collectie heeft een roestvrij stalen horlogekast van 40 mm met een zilveren randje. Je hebt bij deze collectie ook keuze uit vier verschillende soorten horlogebanden ( zwart, bruin, groen en blauw).

Ten slotte is er nog de exclusive collectie. Bij deze collectie heb je keuze uit de kleur zwart of goud. De horlogekast van het zwarte horloge is 40 mm en het bandje is van mesh. Wil je liever het horloge met goud gaas? Deze heeft een stalen horlogekast van 33 mm.

Mijn Ervaring Met the Watch Now

Ik ben heel erg blij met mijn aankoop van The Watch Now horloge. Ik vind het horloge ontzettend mooi en de boodschap die ze willen overbrengen met dit horloge vind ik heel waardevol. Het horloge draag ik echt met trots en helpt me herinneren aan het leven in het nu.

Het materiaal voelt stevig aan en zit comfortabel om je pols. Het horloge is niet goedkoop maar aan de andere kant vind ik het in goede verhouding staan met het sieraad. Ik heb het horloge net voor kerst gekocht waardoor ik het horloge leuk ingepakt thuisbezorgd kreeg. Het horloge had ik binnen 2 werkdagen ontvangen.

Het horloge valt ook op bij anderen. Het is geen standaard sieraad en omdat er natuurlijk geen wijzerplaat in zit vinden mensen het al gauw apart. Maar het belangrijkste is wat je er zelf van vindt. 

Tot Slot

Ben je benieuwd geworden naar de bewuste accessoire? Bekijk dan de gehele collectie op de website van The Watch Now.

PS: dit is geen samenwerking of affiliate marketing met The Watch Now. Ik heb dit artikel uit enthousiasme en liefde voor het product geschreven en wil het graag met je delen.

Ben je geïnspireerd geraakt? Bekijk dan gerust eens mijn andere posts op deze website.

Reacties uitgeschakeld voor The Watch Now Horloge